آشپزخانه

سرخ کن فیلیپس سری Viva Collection مدل HD9218

از {{model.count}}

Philips Viva Collection Airfryer HD9220

تعداد
نوع
2,990,000 تومان
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
مقایسه
کمی صبر کنید...
ارسال رایگان

ارسال رایگان

در اهواز
ضمانت

ضمانت

اصالت کالا
تحویل کالا

تحویل کالا

5 تا 7روز کاری

همه‌ی ما عاشق غذاخوردنیم و غذاهای فست‌فودی از خوشمزه‌ترین تفریحات ما هستند. کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که بتواند پیشنهاد چندتکه مرغ سوخاری همراه با مقداری چیپس سیب‌زمینی را رد کند. غذاهای سرخ‌کرده ذاتا خوشمزه‌اند؛ گویا از هم‌نشینی ماده‌ی خام با روغن داغ، طعمی بهشتی در آن‌ها تزریق می‌شود. برای خوردن یک وعده‌ی غذای این‌چنینی یا می‌توانید شال و کلاه کنید، به یک رستوران یا فست‌فود بروید و دلی از عزا دربیاورید یا اینکه یک سرخ‌کن خانگی تهیه کنید و به این طرز فکر مادرانه که می‌گوید هر غذایی از نوع خانگی‌اش خوشمزه‌تر است، وفادار بمانید. مدت‌هاست که سرخ‌کن‌‌ها تولید شده‌اند و در تمام این مدت از طرز کار ساده‌ی قرارگرفتن حجم زیادی از روغن در مجاورت یک المنت استفاده کرده‌اند. تمام کسانی که این نوع سرخ‌کن‌ها را در خانه دارند، به یک دلیل ساده، به‌ندرت و شاید سالی یک‌بار از این دستگاه استفاده می‌کنند. دلیل هم این است که باید حجم زیادی از روغن را در هر وعده مورد استفاده قرار داد و روغن حرارت‌دیده را هم باید دور ریخت. سرخ‌کن‌های سنتی به این دلیل اصلا توجیه اقتصادی ندارند و غذای آن‌چنان سالمی هم تحویل نمی‌دهند. موادغذایی پخته‌شده در سرخ‌کن سنتی، مقدار زیادی روغن به خود جذب می‌کنند و به‌راحتی می‌توانند به افزایش کلسترول بد خون منجر شوند؛ ولی اگر بخواهیم همان غذاها را با تخفیف ۸۰ تا ۹۰ درصدی در مضربودن وارد بدنمان کنیم، تکلیف چیست؟ خیلی ساده باید برویم و یک سرخ‌کن کم‌روغن بخریم! فیلیپس (Philips) سری جدیدی از سرخ‌کن‌ها را با نام Viva معرفی کرده ‌است که می‌توانند با مقدار کمی از روغن، کیفیتی مشابه سرخ‌کن‌های قدیمی و پرروغن ارائه دهند. فیلیپس می‌گوید این سرخ‌کن تا ۸۰درصد در مصرف روغن صرفه‌جویی می‌کند.

بیایید ابتدا درباره‌ی این صحبت کنیم که نام این دستگاه چیست؟ نام انگلیسی دستگاه AirFryer است که در فارسی می‌توان آن ‌را با «سرخ‌کنی که با هوا کار می‌کند» معادل کرد. در بازار از این دستگاه با نام «هواپز» هم یاد می‌کنند که ترجمه‌ی دقیقی نیست؛ چراکه در این دستگاه‌ها به روغن – هرچند اندک – نیاز داریم و فعلی که انجام می‌شود سرخ‌کردن است. ازاین‌رو بهتر است از عنوان سرخ‌کن کم‌روغن استفاده کنیم. می‌توانیم صفت کم‌روغن را هم موقتا حذف ‌کنیم و یک‌باره بگوییم سرخ‌کن تا خیالمان را راحت  کرده باشیم.

سرخ‌کن HD9220 در شمایل یک کپسول بزرگ بوده که وزن زیادی دارد و از پلاستیک باکیفیتی ساخته شده ‌است. حجم محفظه‌ی سرخ‌کن ۲٫۲ لیتر است و می‌توان تا ۸۰۰ گرم ماده‌ی غذایی را در هر وعده سرخ کرد. محفظه‌ی سرخ‌کن شامل یک سینی با تفلون نچسب است که تحت هیچ شرایطی غذا به آن نمی‌چسبد. سینی به صورت کشویی در قسمت پایینی دستگاه جا می‌خورد و به کمک یک دستگیره‌ی عایق حرارت در جای خود محکم می‌شود. سینی سرخ‌کن در قسمت داخلی، به یک توری فلزی مجهز شده تا روغن ماده‌ی غذایی از آن رد شود و درون سینی بچکد؛ در نتیجه غذای سالم‌تری حاصل می‌شود. این توری با فشردن یک دکمه از سینی اصلی جدا می‌شود. اما طراحی دستگاه طوری است که دستگیره‌ سینی سرخ‌کن مستقیما به این توری فلزی وصل شده و فشردن دکمه‌ی Release باعث می‌شود سینی زیری آزاد شود.

قسمت بالایی دستگاه شامل یک کلید چرخشی است که وظیفه‌ی تنظیم دما را بر عهده دارد. دمای سرخ‌کن HD9220 از 80 تا 200 درجه قابل‌تنظیم است. علاوه بر کلید تنظیم دما، یک کلید کنترلی چرخان دیگر هم در اختیار دارید که تایمر دستگاه است. تایمر چرخشی کاملا به سبک کلاسیک است و حس خوب دستگاه‌های قدیمی را به یاد می‌آورد. برای روشن‌کردن سرخ‌کن کافی است پس از تعیین دما، تایمر را بچرخانید و روی یک زمان مشخص قرار دهید تا همه‌چیز شروع شود. پس از به پایان رسیدن زمان تایمر، دستگاه به صورت خودکار خاموش می‌شود و یک صدای دینگ برای مطلع‌کردن شما از پایان پروسه‌ی سرخ‌شدن به صدا درمی‌آید.

در سری Viva سرخ‌کن‌های فیلیپس از فناوری سرخ‌کن Rapid Air Technology استفاده شده که فناوری ثبت‌شده‌ی فیلیپس است و در انحصار این شرکت قرار دارد. در این فناوری با استفاده از ترکیب یک المنت حرارتی که به صورت حلزونی پیچیده شده‌ است و یک فن در بالای آن، دائما هوای داغ درون محفظه به چرخش درمی‌آید و با فشار زیاد به روی موادغذایی هدایت می‌شود. در جریان این انتقال پرفشار هوای داغ، قطرات روغن از روی ماده‌ی خام عبور داده می‌شود. در این روش با وجود اینکه روغن با ماده در تماس است؛ اما فرصت نمی‌کند جذب غذا شود؛ درنتیجه غذایی سالم و کم‌روغن به شما تحویل داده می‌شود. در کف سینی اصلی این سرخ‌کن‌ها از طراحی Starfish استفاده شده‌‌ است که با ایجاد برآمدگی‌های جهت‌دار در کف سینی، هوای انتقال‌یافته به کف سینی را به چرخش در می آورد و مجددا به بالا هدایت می‌کند. به این ترتیب، یک حلقه‌ی تکرارشونده از هوای داغ همراه با قطرات روغن از روی غذا عبور می‌کند.

چرخش فن حین کار، نقش مستقیمی در به جریان درآوردن روغن و پاشیدن روغن داغ روی ماده‌ی غذایی درون سرخ‌کن دارد. این چرخیدن باعث ایجاد صدایی می‌شود که به وضوح قابل‌شنیدن است؛ اما صدا آن‌قدر زیاد نیست که نتوان تحملش کرد. دریچه‌ی خروج هوای گرم هم در پشت سرخ‌کن وجود دارد. همین‌طورکه فن دستگاه هوای داغ را درون محفظه‌ی سرخ‌کردن به گردش درمی‌آورد، بخشی از این هوا هم از قسمت پشتی خارج می‌شود تا بوی نامطبوع سرخ‌شدن با غذا همراه نشود. سیم برقی که از پشت بدنه خارج می‌شود، قابل جمع‌شدن درون بدنه است تا بلندی آن دست‌وپاگیر نباشد. برای جمع‌کردن سیم باید به صورت دستی سیم را به درون بدنه هل دهید و از آن ساختار سیم‌جمع‌کن خبری نیست.

ابعاد
38 * 31 * 38 سانتی متر
وزن
7 کیلوگرم
گنجایش مخزن
0.8 لیتر
توان مصرفی
1425 وات
سیستم قطع کن خودکار
دارد
صفحه نمایش
ندارد
محفظه جمع آوری سیم
دارد
طول سیم
80 سانتی متر
کشور مبدا برند
هلند
سایر مشخصات
- دارای تایمر 30 دقیقه
- دارای نمایشگر چراغ
- دارای دسته های عایق حرارت
- دارای قابلیت تنظیم میزان حرارت دستگاه برای گرفتن نتیجه بهتر
- قابلیت طبخ غذا با 80 درصد چربی کمتر نسبت به سرخ کن های متداول

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...